Přebalovací pult

Přebalovací pult patří k základní výbavě každého novorozence. Určen je nejen na přebalování, ale slouží také k převlékání dítěte. Výška přebalovacího pultu je v průměru 90 - 100 cm, což značně usnadňuje manipulaci s dítětem. Při takové výšce pultu lze přebalovat novorozence ve vzpřímené poloze bez nutnosti předklánění se.

Přebalovací komoda se zásuvkami
Oblíbenými jsou hlavně pulty, které disponují dostatečným množstvím úložných prostorů. Osvědčily se hlavně přebalovací pulty v podobě zásuvkové komody. Zásuvky nabízejí díky své přehlednosti množství úložného prostoru.

Přebalovací pult na kolečkách
Přebalovací pult na kolečkách má oproti klasickému přebalovacímu pultu pár výhod. Udržování čistoty pod tímto nábytkem je mnohem jednodušší, lze jej snadno přesouvat a manipulovat s ním. Pokud jsou kolečka na všech čtyřech rozích přebalovací komody, alespoň dvě z nich se musí dát zabrzdit.

Přebalovací podložka
Pokud není ve vašich finančních nebo prostorových možnostech pořídit si přebalovací pult, řešením je přebalovací podložka. Je to tvarovaný molitan, který je potažen fólií nebo jiným nesavým materiálem. Přebalovací podložku můžete používat na posteli, sedací soupravě nebo na kuchyňském stole.

Přebalovací pult s vaničkou
Další možností, jak ušetřit drahocenné centimetry ve vašem době nebo bytě je přebalovací pult v kombinaci s dětskou vaničkou. Tato vanička je přímo zabudována ve vrchní části přebalovacího pultu. U tohoto typu pultu zaniká potřeba řešení otázky skladování nemalého kusu dětské výbavy - vaničky.